woensdag 3 september 2008

The White Castle Utrecht under construction.

Waarschijnlijk is het menigeen al ter ore gekomen, maar over niet al te lange tijd zal The White Castle in Utrecht haar deuren openen. Een kleine introductie is allicht op z'n plaats. The White Castle betreft hier de woning, in Utrecht, die wij (Djim en Matthijs) voor minstens 6 maanden zullen gaan bewonen. Een aantal van jullie zal de naam bekend in de oren klinken en dat kan kloppen. The White Castle is de naam van een hamburgerketen die haar naam geleend heeft aan de film Harold & Kumar Go To The White Castle (2004). Dinsdag, tijdens het brainstormen naar een naam voor onze nieuwe habitat, stuitten wij op deze naam. Deze deed ons zoveel deugd, mede omdat we van plan waren de huiskleuren van de hamburgerketen te gebruiken in ons interieur, dat we er voor gekozen hebben onze nederige stulp haar te laten dragen.
Op het moment is notre maison nog onder constructie, maar hopelijk leggen we binnen nu en een week de laatste hand aan deze parel in de Utrechtse wijk Ondiep.
Vanaf heden is ons huisblog geopend, die dus te vinden is op onder- en bovenstaande URL: http://thewhitecastleutrecht.blogspot.com

U kunt The White Castle vinden aan onderstaand adres:


The White Castle

Ondiep 117bis
3552 ED Utrecht

Vanzelfsprekend bent u allen welkom wanneer het 'domein van de heersers Djim en Matthijs' gereed is. Verdere berichtgeving zal spoedig volgen.

Geen opmerkingen: